SEHA: Borac poražen u Zagrebu

Objavljeno: 4. 3. 2015 u 09:39h

Rukometaši banjalučkog Borac m:tel poraženi su na gostovanju kod ekipe Zagreba rezultatom 30:25 u 17. kolu regionalne SEHA Gasprom Južni tok lige.

Tim Igora Rađenovića doživio je 13. poraz i pretposljednji je na tabeli, dok je hrvatski predstavnik ostavio 11. trijumf i sa 33 boda zauzima treću poziciju.

“Crveno – plavi” su bili ravnopravan protivnik u meču sa favorizovanim timom zagreba tokom većeg dijela utakmice. Borac od početka susreta nije dozvolio domaćinu da stvori veću rezultatusku prednost, a na odmor se otišlo pri rezultatu 14:14.

U nastavku meča Zagreb po prvi put pravi prednost od četiri gola (19:15), koju održava do kraja susreta za novu pobjedu. Najefikasniji u pobjedničkoj ekipi bili su Horvat, Mihić i Vuglac sa po četiri gola.

U redovima Borca, najbolji je bio Vujović sa šest golova, jedan manje postigao je Janković, dok su po četiri gola imali Obradović, Trivundža i Đukić.

U narednom kolu Borac u petak 6. marta dočekuje Metalurg.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/seha-borac-porazen-u-zagrebu/||claudebot