Borac m:tel s punim pravom u SEHA ligi!

Objavljeno: 4. 3. 2015 u 11:26h

Trener Borca m:tel Igor Rađenović uprkos porazu od Zagreba u “Kutiji šibica” nije bio nezadovoljan izdanjem svoje ekipe u 17. kolu SEHA lige. Veselin Vujović: Borac s pravom igra ovu ligu.

Trener Borca m:tel Igor Rađenović uprkos porazu od Zagreba u “Kutiji šibica” nije bio nezadovoljan izdanjem svoje ekipe u 17. kolu SEHA lige. Veselin Vujović: Borac s pravom igra ovu ligu.

“Mi smo odigrali dobro prvo poluvrijeme i prvih 10 minuta nastavka. Poslije toga, Zagreb je promijenio odbranu na 5-1 s Lovrom Mihićem i nismo pronašli način kako da ih spriječimo. Na kraju nam je nedostajalo i snage da stignemo prednost”, rekao je šef struke Banjalučana poslije dvoboja u Zagrebu.

Rukometaš Banjalučana Davorin Vujović, koji je sa šest golova bio najefikasniji akter u taboru šampiona Bosne i Hercegovine, ali i cijelog susreta, naglasio je da je pomalo i umor “kumovao” novom porazu Borca.

“Igramo tri utakmice u osam dana, logično je da smo malo umorni, ali smo zadovoljni načinom na koji smo igrali. U drugom poluvremenu smo izgubili ritam, pa se Zagreb odlijepio na veću prednost”, rekao je Vujović.

Njegov mnogo slavniji prezimenjak sa klupe hrvatskog prvaka, legendarni Veselin Vujovićsložio se s ocjenom da je odbrana prelomila u drugom dijelu jer je njegova ekipa u tim otišla na visokih “plus sedam”. Takođe, crnogorski stučnjak nije propustio priliku da pohvali banjalučki tim.

“Znamo da je Borac dobra ekipa, znali smo i da imaju jaku školu rukometa i da nam neće biti lako. To je bilo vidljivo u prvom poluvremenu, nismo bili na visini zadatka, ali smo u drugom uspjeli da slomimo njihovu igru i s Mihićem, koji je vezao tri gola stvorimo veću prednost. Iako su izgubili, Borac je pokazao da s punim pravom pripada SEHA ligi”.

Banjalučani naredni susret SEHA lige igraju u dvorani “Borik” u petak protiv skopskog Metalurga.

Abadžić: “Zagrepčani, srećno u Ligi šampiona”

Golman Borca m:tel čestitao je domaćina pobjedu i poželio mnogo uspjeha protiv danskog Koldinga u osmini finala rukometne Ligi šampiona.

“Bili su apsolutni favoriti prije utakmice i oni su je rutinski odradili. Mi s druge strane smo više skoncentrisani na predstojeće duele s Metalurgom u petak u Banjaluci i potom Nekseom (17. marta) i na tim mečevima ćemo tražiti svoju šansu da osvojimo još poneki bod u SEHA ligi”, rekao je Abadžić, koji u utorak uveče nije bio na svom uobičajenom nivou po broju odbrana (6-28).

“Želio bih još samo da poželim svu sreću Zagrebu u predstojećim mečevima Lige šampiona i da doguraju što dalje jer su to svakako zaslužili”.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/borac-mtel-s-punim-pravom-u-seha-ligi/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])