Aj’ Borac, guraj!

Objavljeno: 25. 2. 2015 u 12:18h

Rukometašima Borca pokvario se autobus na putu za Novi Sad gdje igraju meč SEHA lige. Nije im preostalo ništa drugo nego da ga poguraju!

Uprava RK Borac m:tel već duže vrijeme “gura” i čini sve što može da stabilizuje klub, kao i sami igrači koji treniraju i igraju i više i ne pitaju za plate koje im debelo kasne.

Rukometaši Borca su u srijedu morali da zasuču rukave i bukvalno guraju autobus koji im se pokvario na putu za Novi Sad gdje od 19 časova igraju meč 15. kola SEHA lige.

A nije im se pokvario jedan, već dva autobusa!

Praktično nisu ni krenuli, a već u Banjaluci pokvario im se jedan autobus, pa je Borčeva ekspedicija morala da sačeka drugi i poslije sat i po čekanja konačno krenula na put.

Nije prošlo dugo – novi kvar!

Autobus sa Borčevim igračima stao je u Gradišci, i uslijedilo je novih sat i po čekanja da se popravi, a tukometaši Borca morali su da izađu i poguraju ga.

Fotografiju ovog nesvakidašnjeg prizora trener Igor Rađenović postavio je na facebook uz komentar “I drugi autobus se pokvario, možda i stignemo na utakmicu”.

Ekspedicija Borca sa nekoliko sati zakašnjenja krenula je na utakmicu sa Vojvodinom koja počinje u 19 časova, a pitanje je da li će uopšte stići na vrijeme.

Na graničnom prelazu u Gradišci kako saznaje MONDO, još se čeka rezervni dio za popravak autobusa, a tamo je krenuo novi, treći autobus koji bi trebao da pokupi igrače i stručni štab Borca i da konačno krenu ka Novom Sadu.

Nadamo se da će se Borčevi igrači stići na vrijeme i uspjeti bar malo da se odmore kako bi u Novom Sadu pružili dobru partiju.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/aj-borac-guraj/||claudebot