Rukometaši Borca dočekuju slovački Tatran Prešov

Objavljeno: 13. 2. 2015 u 15:15h

Rukometaši Borca m:tel u 14. kolu SEHA Gasprom južni tok lige večeras od 19 časova u dvorani “Borik” dočekuju slovački Tatran Prešov.

rr

U nepune posljednje četiri sezone ova dva kluba sastajala su se čak devet puta i tradicija je apsolutno na strani Slovaka. U premijernoj sezoni regionalnog takmičenja i ujedno prvom susretu ova dva rivala Banjalučani su u Prešovu slavili sa 35:31, a potom je uslijedilo osam poraza, šest u SEHA ligi i dva u Kupu EHF. Najteži od njih je bio onaj iz prvog dijela sezone u kome su Slovaci na svom terenu slavili sa 42:20.

Uz sve to “crveno-plavi” su u seriji od šest poraza u regionalnom takmičenju, dok je Tatran Prešov zabilježio sedam uzastopnih pobjeda i bori se za plasman na fajnal-for.

“Od svih ekipa u SEHA ligi, Tatran nam najmanje leži. Riječ je o timu koji šest, sedam godina igra zajedno, odlično su uigrani i zaista će nam biti teško da ih iznenadimo”, rekao je trener Banjalučana Igor Rađenović.

Uz sve to Borac m:tel u ovom susretu neće biti kompletan.

“Još od Svjetskog prvenstva u Kataru Mirko Mikić ima problema sa diskus hernijom i trenira smanjenim intenzitetom. Van stroja je i Duško Hercegovac, koji je u meču odigranom u ponedjeljak sa mađarskim Vespremom povrijedio koljeno. Kada se tome doda da smo kasnili sa početkom priprema onda je teško za očekivati da priredimo iznenađenje. Ipak, vjerujem da ćemo pružiti dostojan otpor favoritu i da nećemo razočarati navijače”, dodao je Rađenović.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/rukometasi-borca-docekuju-slovacki-tatran-presov/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])