Apel “Jazavca”: “Nadležni, pomozite RK Borac!”

Objavljeno: 5. 2. 2015 u 15:20h

Direktor banjalučkog pozorišta “Jazavac”, koja je poklonila RK Borcu prihod od hit predstave, apelovao na nadležne insistucije u Banjaluci i Republici Srpskoj da se aktivnije uključe u spašavanje banjalučkog kluba.

apel

Glumci Gradskog pozorišta “Jazavac” sav prihod predstave “Celo telo tu me boli”, režisera Nikole Pejakovića, poklonili su Rukometnom klubu Borac m:tel.

Direktor “Jazavca” Ljubiša Savanović, koji je svojevremeno bio rukometaš crveno-plavih, u izjavi za list “Press RS” je naglasio da nije bilo dileme kada je trebalo da se uključe u ovu akciju.

On je izrazio nadu da će se uskoro u spas sporta uključiti i oni koji su zaduženi za to, počevši od grada Banjaluke, pa do vrha Republike Srpske.

“Ovo je samo nastavak naše više nego uspješne saradnje sa rukometašima koja traje već dugo i ogleda se u više segmenata. Ono čemu se sada nadamo, to je da će ova naša akcija podstaći i druge da se uključe i na sličan način pomognu banjalučkom sportu. Naravno, posebno oni koji su zaduženi za naš sport na svim nivoima”, izjavio je Savanović za banjalučki list.

Predstava “Celo telo tu me boli” protekla je u sjajnoj atmosferi, čemu su, znajući za njen humanitarni karakter, doprinijeli i glumci i publika.

“To smo i očekivali, tako da nismo iznenađeni odličnim ambijentom. Inače, ovo je samo nastavak našeg humanitarnog rada. Cijeli decembar prošle godine je bio posvećen raznim akcijama u koje smo se aktivno uključivali. Prije toga igrali smo predstave za poplavljene, a dosta radimo posebno za djecu kojima su neophodne hitne i skupe operacije. Poznati smo po tome i nikada nismo odbili da pomognemo onome kome je pomoć potrebna”, zaključio je Savanović.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/apel-jazavca-nadlezni-pomozite-rk-borac/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])