Borac m:tel: Uz navijače do titule

Objavljeno: 28. 5. 2013 u 09:47h

U prilici smo da pobjedom nad Slogom pred našim navijačima dva kola prije kraja Lige za prvaka BiH obezbijedimo titulu i tu šansu jednostavno ne smijemo propustiti.

rukomet

Izjavio je ovo sportski direktor Rukometnog kluba Borac m:tel Goran Malić pred meč osmog kola Lige za prvaka, u kojem Banjalučani sutra od 19 časova u dvorani “Borik” dočekuju aktuelnog šampiona dobojsku Slogu.

– Pozvao bih sve one kojima su “crveno-plave” boje u srcu da dođu sutra u banjalučki “hram sporta” i podrže nas u utakmici u kojoj je ulog šampionska titula. Vjerujem da ćemo zajedno sa svima kojima je Borac na srcu slaviti veliku pobjedu i titulu. Došli smo na korak od osvajanja duple krune i sada jednostavno ne smijemo pokleknuti – istakao je Malić.

U ovom susretu šef stručnog štaba “crveno-plavih” Jovica Cvetković neće moći računati na već duže povrijeđenog Đorđa Ćelića, dok su pod znakom pitanja Ivan Milas i Filip Vranješ.

– Ko god dobije šansu mora da pruži maksimum svojih sposobnosti da dođemo do pobjede i tako već sada počnemo sa ispijanjem šampionskog šampanjca – dodao je Malić.

Kapiten Banjalučana Srđan Trivundža je istakao da je njegov klub u ovom trenutku kvalitetniji od Dobojlija, ali da to treba još jednom da potvrdi na parketu.

– Ove sezone već smo igrali četiri puta i zabilježili smo tri pobjede i remi. U SEHA ligi pobijedili smo u “Boriku”, a remizirali u Doboju, na završnom turniru Kupa BiH ponovo smo bili bolji, baš kao i u trećem kolu Lige za prvaka. Međutim, uvijek su to bili veoma neizvjesni mečevi u kojima samo jedna greška može da presudi. Zato bih volio da “Borik” bude poprilično ispunjen i da uz pomoć navijača dođemo do trijumfa, a sami tim i do titule – rekao je Trivundža.

Izvor: Glas/Darko Pašagić

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/borac-mtel-uz-navijace-do-titule/||claudebot