Tatran se revanširao Borcu

Objavljeno: 13. 3. 2012 u 14:35h

Rukometaši banjalučkog Borca poraženi su sinoć na domaćem terenu od ekipe Tatrana iz Prešova rezultatom 24:33, u okviru 22. kola regionalne SEHA lige.

SEHA Liga

Na samom otvaranju utakmice vodila se izjednačena borba. Do sredine prvog dijela niti jedna ekipa nije uspjela napraviti ozbiljniju prednost, igralo se gol za gol, a u 14. minuti rezultat je glasio 8:8.

U drugom dijelu prvog poluvremena ekipa trenera Đorđa Rašića odlučnije je krenula u borbu, tako da su gosti na odmor otišli s prednošću od šest golova (17:11).

I ako se u nastavku utakmice očekivala veće borba na terenu, izabranici Dragana Markovića nisu imali snage da pariraju sjajnim igračima iz Slovačke, koji su nastavili u istom ritmu i sasvim zasluženo slavili visokim rezultatom 33:24.

Trener Tatrana, Đorđe Rašić, nije krio zadovoljstvo što se njegova ekipa revanširala Borcu i zabilježila pobjedu.

“Borac je jedina ekipa koja nas je uspjela pobijediti poslije dužeg vremenskog perioda i to sa viskom razlikom. Poslije te utakmice, zapisao sam sve naše greške i akcije protivnika, i na taj način sam pripremao tim za ovu utakmicu. Jako sam zadovoljan što smo pobijedili u ovoj utakmici. Ona je bila bez imperativa, tim mi je još draža pobjeda. Ranije smo zabilježili pobjedu protiv ekipe Nekse, tako da smo u Banjaluku došli rasterećeno”, izjavio je Rašić.

Sa druge strane, šef stručnog štaba “crveno-plavih”, Dragan Marković, razočaran visokim porazom, čestitajući ekipi Tatrana na pobjedi istakao je:

“Ekipa Tatrana bila je bolja od nas od prve do zadnje minute. Mi smo utakmicu praktično izgubili u prvom poluvremenu gdje smo promašili puno prilika. Nakon serije promašaja bilo nam je jako teško vratiti se u igru. Protivnički igrači su u nastavku utakmice bili dosta sigurniji i puno lakše dolazili do gola. Očekivao sam tešku utakmicu, ali da Tatran ovoliko bude bolji – nisam. Mislim da igrači nisu podcijenili protivnika i da su bili borbeni. Jednostavno su svi zajedno “podbacili”.

U ekipi Borca najefikasniji su bili Đukić i Trivundža sa po 4 gola, dok su kod Tatrana najefikasniji bili Kristopans sa 13, te Kukrika sa 7 golova.

Borac narednu utakmicu igra već sutra protiv ekipe Metaloplastike iz Šabca u okviru 20. kola regionalne SEHA lige.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/tatran-se-revansirao-borcu/||claudebot