RK Borac – Gust raspored, prva utakmica večeras protiv Tatrana

Objavljeno: 12. 3. 2012 u 13:55h

Rukometaši banjalučkog Borca večeras od 18 časova u dvorani “Borik” dočekuju slovačku ekipu Tatran iz Prešova u okviru 22. kola regionlane SEHA lige.

RK Borac

RK Borac

Pred ekipom iz Banjaluke ostala su još četiri kola u regionalnoj ligi, gdje je raspored veoma zgusnut. Osim utakmice koju će odigrati danas, već u srijedu ugostiće ekipu Metaloplastike iz Šabca u okviru 20. kola.

Ekipa iz Prešova nije nimalo naivan protivnik, učesnici su Lige šampiona i uprkos činjenici da su ih Banjalučani u prvom dijelu lige pobijedili na domaćem terenu rezultatom 35:31, šef stručnog štaba Banjalučana, Dragan Marković, pred ovu utakmicu istakao je da neće biti lako zabilježiti pobjedu.

“Ulazimo u samu završnicu, mislim da je utakmica sa Tatranom sada puno teža nego u prvoj utakmici, iako smo ih zasluženo pobijedili na gostovanju.

“Oni su sigurno najbolja ekipa, sam podatak da su pobjedili Zagreb, pobjedili Nekse u Našicama, govori da imaju vrhunsku ekipu. Iako igramo sve bolje i uz to na domaćem terenu, ne smijemo se zavaravati da će nam to biti prednost i sigurno da ćemo se namučiti da dođemo do novih bodova“, istakao je Marković.

Sportski direktor “crveno-plavih”, Goran Malić, očekuje veliku podršku sa tribina.

“Riječ  je o ekipi koja je nekoliko godina uzastopno bila učesnik Lige šampiona, a ove godine ispali su u kvalifikacijama za najjače evropsko klupsko takmičenje od beogradskog Partizana. Sada žele da taj kiks isprave i od jeseni se ponovo nađu među elitom, a uz to i da se plasiraju na finalni turnir regionalnog takmičenja. Zato će nam na putu do pobjede biti potrebna pomoć naših vjernih navijača”,  rekao je Malić.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/rk-borac-gust-raspored-prva-utakmica-veceras-protiv-tatrana/||claudebot