Pušić: Ostajem u upravi Borca

Objavljeno: 1. 11. 2017 u 20:43h

Vedran Pušić, član Upravnog odbora Fudbalskog kluba Borac i u narednom periodu ostaće na ovoj funkciji, iako priznaje da je razmišljao o odlasku iz kluba.

Pušić ističe da su postojali disonantni tonovi unutar Upravnog odbora.

“Bio sam na poslovnom putu u toku prošle sedmice i jednostavno sam bio izrevoltiran nekim stvarima koje su se dešavale. Tu prije svega mislim na saopštenje za javnost koje je izašlo iz kluba i koje je po mom mišljenju klasični „lov na vještice“. Takođe, postojalo je razmimoilaženje u mišljenju mene i pojedinih članova Upravnog odbora, kada je u pitanju status trenera Zorana Milinkovića. Zbog svega toga sam bio spreman da sa zahvalim svima na saradnji, da ostavim u amanet novac koji sam ostavio u klubu, a radi se o 136.000 KM vlastitih sredstava i 440.000 KM koje su moji poslovni partneri kroz razne pakete unijeli u Borac” – rekao je Pušić dodavši da je ipak pronašao zajednički jezik sa ostalim članovima UO.

“Sjeo sam sa predsjednikom i potpredsjednikom, Brankom Kovačevićem i Vicom Zeljkovićem i jasno stavio do znanja pod kojim uslovima ostajem u klubu. Razgovor je bio konstruktivan, utvrdili smo nove modele ponašanja za naredni period i jednostavno želimo da guramo klub naprijed i da iz ovih problema izađemo još jači” – jasan je Pušić.

Izvor: Blic/B. B.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/pusic-ostajem-u-upravi-borca/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])