Plivačima 22. aprila 19 medalja u Sarajevu

Objavljeno: 29. 10. 2017 u 15:55h

Član Akademskog plivačkog kluba 22. april iz Banjaluke Uroš Obradović osvojio je četiri zlatne medalje i ponio titulu najuspješnijeg takmičara u kategoriji plivača rođenih 2008. dok je Petar Kojčinović sa takođe osvojena četiri zlata proglašen za najboljeg u kategoriji plivača rođenih 2009. na četvrtom “Bosna Pikolo kupu” ovog vikenda u Sarajevu.

Petar Štrbac plivao je 25 metarske discipline, i sa dva  zlata i jednom bronzanom medaljom proglašen za najuspješnijeg u kategoriji plivača rođenih 2010. Osim ovog trojca, medalje su osvojili i Milica Jokić (dvije zlatne, srebrna i bronzana medalja), Sebastijan Šašić (zlato i bronza) i Mila Blažević (dva srebra). U ukupnom poretku plivači APK 22. april po broju (19) medalja, zauzeli su drugo mjesto a na takmičenju u Sarajevu učestvovalo je 377 plivača iz 23 kluba BiH.

Izvor: Nezavisne/Goran Karać

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/plivacima-22-aprila-19-medalja-u-sarajevu/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])