Prijave za izbor najboljih sportista grada do 19. januara

Objavljeno: 3. 1. 2018 u 12:33h

Grad Banjaluka obavještava sve sportske organizacije i pojedince sa teritorije grada da su od danas, 3. januara, otvorene prijave za izbor najboljih sportista i sportskih organizacija Banjaluke za 2017. godinu.

Kako je navedeno iz Odjeljenja za obrazovanje, zdravstvo, omladinu i sport, izbor će biti obavljen u sljedećim kategorijama: najuspješniji sportista u muškoj i ženskoj seniorskoj konkurenciji, najtalentovaniji sportista u muškoj i ženskoj kategoriji (pioniri, kadeti, juniori), najuspješnija sportska organizacija u muškoj i ženskoj konkurenciji, najuspješniji sportski događaj-manifestacija i najucpjšniji sportista pojedinac u sportu za invalidna lica. Posebna kategorija odnosi se na nagradu „Životno djelo“.

Prijave se podnose na propisanom obrascu S2, a prijedlozi se mogu dostaviti Odjeljenju za obrazovanje, zdravstvo, omladinu i sport do 19. januara 2018. godine.

Izvor: unoportal.net

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/ostali-sportovi/prijave-za-izbor-najboljih-sportista-grada-19-januara/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])