Odbojkaši Borca šesti na kraju ligaškog dijela, slijedi doigravanje za šampiona

Objavljeno: 4. 3. 2018 u 16:04h

Odbojkaši Borca zaključili su takmičenje u ligaškom dijelu sezone porazom u dvorani Borik od bijeljinskog Radnika rezultatom 0:3 (21:25, 16:25, 20:25). 

Crveno-plavi su nakon 18 mečeva zauzeli šesto mjesto na premijerligaškoj tabeli sa učinkom od 8 pobjeda i 10 poraza i 25 osvojenih bodova, te će u četvrtfinalu plej-ofa snage odmjeriti sa ekipom Kaknja, koja je zauzela treću poziciju i sa kojom će ukrstiti koplja 9. marta u polufinalu Kupa BiH.

Četvrtfinalna faza doigravanja za šampiona BiH igra se na dvije pobjede, a Borac će u prvoj utakmici, koja je zakazana za 16. ili 17. mart, biti domaćin. Domaćin eventualne majstorice, odnosno treće utakmice, biće bolje plasirana ekipa nakon ligaškog dijela.

Preostali parovi prve runde plej-ofa su: Mladost (1) – Gacko (8), Radnik (2) – Jedinstvo (7) i Domaljevac (4) – Modriča (5).

Izvor: Borac-sport

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/ostali-sportovi/odbojkasi-borca-sesti-na-kraju-ligaskog-dijela-slijedi-doigravanje-za-sampiona/||claudebot