Kik bokserke Borca proslavile Banjaluku

Objavljeno: 15. 2. 2018 u 18:40h

Kik bokseri banjalučkog Borca iz Karlovca su se vratili sa tri medalje. Na WAKO Europskomkickboxing kupu od četiri Borčeva takmičara, tri su osvojila medalje. 

Srebrnim medaljama su se okitile Boba Udovčić – u kategoriji 56 senior lowkick i Andrea Dukić u kategoriji 60 junior lowkick. Bronzanu medalju je osvojila Anja Janković u kategoriji 56 junior lowkick. Davor Matić više sportske sreće potražiće na sljedećem takmičenju.

Trener Milovan Drobnjak kaže da je konkurencija bila jaka jer je nastupilo 1800 takmičara iz 177 klubova iz 28 zemalja, i da je ponosan na uspjeh ekipe.

Izvor: Blmojgrad/ Igor Požgaj

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/ostali-sportovi/kik-bokserke-borca-proslavile-banjaluku/||claudebot