Banjalučka Revita ponovo na čelu karavana

Objavljeno: 12. 2. 2018 u 21:04h

Kuglaši banjalučke Revite u gradskom derbiju 16 kola Premijer lige BIH, savladali su ekipu Ada Nova Banka sa visokih 7-1 i tako iskoristili kiks ekipe Rudara u Vogošći te zauzeli ponovo čelnu poziciju na tabeli Premijer lige BIH.

Ekipa Revite je nakon poraza u tijesnoj završnici proteklog vikenda u Kaknju od Rudara imala imperativ pobjede na domaćem terenu protiv ekipe Ada NB.

Đorđe Paštar, najbolji sportista RS iz 2004. god, je podsjetio na svoje najbolje dane i sa 640 oborenih čunjeva poveo svoju ekipu ka ispostaviće se jako ubjeljivoj pobjedi.

Nakon bravurozne igre Paštara, redali su se takođe sjajni rezultati ostalih igrača, Brković Nikola 562, Vajkić Željko 585, Gurešić Vladimir 579, Džajić Mladen 560 i nešto slabiji utisak je ostavila kombinacija Prijić S.-Prijić A. 515. Kapiten Andrić Siniša je ovu utakmicu pauzirao zbog povrede.

Ekipa Ada Nova Banka je pružila dobar otpor u jednoj fer i korektnoj utakmici ali više od ovoga u trenutnom omjeru snaga nisu mogli da učine. Naredno kolo igra se 17. i 18. februara.

Izvor: Blmojgrad/ Igor Požgaj

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/ostali-sportovi/banjalucka-revita-ponovo-na-celu-karavana/||claudebot