Rekordi atletičara Borca

Objavljeno: 1. 2. 2016 u 18:50h

Borislav Dragoljević, atletičar banjalučkog Borca, oborio je seniorski rekord BiH u dvorani pošto je protekli vikend na mitngu u Beču 200 metara istrčao sa 22,99 sekundi.

On je zauzeo 22. mjesto.

Na 400 metara je bio 25. sa rekordom RS (50,43). Milica Ožegović je na istom takmičenju oborila dva rekorda RS za seniorke i to u disciplinama 200 metara gdje je ostvarila vrijeme od 26,89 sekundi (31. mjesto) i na 400 metara gdje je zabilježila vrijeme od 59,73 sekundi (20. mjesto).

Jedna grupa takmičara je nastupila na mitingu u Novom Sadu.

Nikolija Stanivuković je slavila u petoboju sa 3.396 bodova, što je rekrod BiH za starije juniorke.

Prva mjesta u seniorskoj konkurenciji zauzeli su bacači kugle Aleksandar Novaković (16,10 metara) i Gorana Tešanović (13,52), a slavila je i pionirka Tina Bošwak, takođe, u bacanju kugle (8,79).

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/ostali-sportovi/rekordi-atleticara-borca/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])