Završeno “Ljeto na Vrbasu”

Objavljeno: 19. 7. 2015 u 18:44h

Trkama dajak i kajak čamaca te takmičenjem u sportskom ribolovu, kao i dodjelom nagrada i priznanja, danas je u Banjaluci završena 62. manifestacija “Ljeto na Vrbasu”.

Ove godine su na manifestaciji učestvovali i ronioci i spasioci Ronilačkih klubova “Buk”, “Argonaut” i “Pelagos”.

U proteklih sedam dana Banjalučani su uživali u kotlićijadi, skokovima sa Gradskog mosta, basketu za đečake i djevojčice, fudbalu i odbojci na pijesku te u vaterpolu.

“U subotu su odigrana finalna takmičenja u basketu i fudbalu na pijesku. Pobjednik u fudbalu na pijesku je ekipa FK ‘Spartak’, dok je u basketu u konkurenciji djevojčica pobijedila ekipa ‘Feniks 2’, a kod dječaka ekipa ‘Kamle'”, rekli su iz Turističke organizacije Banjaluka.

U muzičkom dijelu programa učestvovali su Boris Režak, Emir Bašić i Lukijan Ivanović.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/ostali-sportovi/zavrseno-ljeto-na-vrbasu/||claudebot