Banjalučanke trenirale u parku (Foto) (Video)

Objavljeno: 10. 6. 2015 u 11:12h

U okviru projekta “Fitnesom do zdravlja” mnogobrojne Banjalučanke su se okupile u parku Mladen Stojanović, te su pokazale jaku volju da osnaže lično zdravlje i ojačaju kondiciju.

Pomenuti projekat traje već nekoliko dana, odnosno počeo je 5. juna i za cilj ima da podigne svijest o zdravlju kroz fizičku aktivnost.

park2

“Svi koji žele mogu nam se i sada pridružiti. Treninzi su jednočasovni i održavaju se svaki dan u parku Mladen Stojanović od 19 časova. Sve što vam treba je jedan veliki peškir ili podloga za vježbanje”, rekla je za portal banjalučanke.com Lidija Ljubičić, jedna od trenera kolektivnog fitnesa i fitnes trener u L-fit studiju.

Kolektivni treninzi na otvorenom trajaće više od mjesec dana, odnosno do 15. jula, kroz koje će se Banjalučanke upoznati sa svim vrstama aerobika.

park3

“Danas sam prvi put na treningu, a da budem iskrena, na silu sam došla. Oduševila sam se, super je bilo i sigurno sam i sutra tu. Ova priroda dodatno opušta, baš prija. Poručila bih svim djevojkama da izdvoje dnevno sat veremena i da dođu, biće prezadovoljne”, rekla je Jovana, mlada Banjalučanka.

Izvor: ATV

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/ostali-sportovi/banjalucanke-trenirale-u-parku-foto-video/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])