Banjaluka: Šaula, Vulović i Ilić šampioni Street Workouta

Objavljeno: 29. 5. 2015 u 11:04h

Banjalučki park Mladen Stojanović vrvio je u srijedu od testosterona i muških mišića, a povod tome bilo je državno prvenstvo u “Street workoutu”.

Veliki broj učesnika pokazao je svoju snagu i umijeće u tri discipline u stilu vježbanja koji je u zadnjih nekoliko godina doživio ogromnu ekspanziju širom svijeta i postao jedan od omiljenih načina održavanja kondicije i izgrađivanja tijela.

Poredak nakon takmičenja izgleda ovako:

Free style (slobodan stil)

1. Kristian Šaula
2. Boris Janevski
3. Amar Forčaković

Propadanja

1. Andrej Vulović
2. Benjamin Vidović
3. Darko Puvača

Zgibovi

1. Ognjen Ilić
2. Faruk Salković
3. Ševar Selimović i Pavle Đurđević

Najbolji takmičari nagrađeni su peharima i medaljama, a za pobjednika je omogućeno da otputuje u Moskvu gdje će predstavljati BiH na svjetskom prvenstvu u julu ove godine.

Takmičenje koje je izazvalo veliku pažnju građana organizovao je “Bar Legion”, predstavnici Svjetske federacije za street workout.

Izvor: istinito.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/ostali-sportovi/banjaluka-saula-vulovic-i-ilic-sampioni-street-workouta/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])