Biciklisti iz 30 država stigli u Banjaluku

Objavljeno: 19. 4. 2015 u 16:58h

U Banjaluku je danas stiglo više od 230 biciklista koji su učestvovali u Međunarodnoj biciklističkoj trci Beograd – Banjaluka.

Pomoćnik ministra porodice, omladine i sporta Republike Srpske Goran Raca istakao je da su u ovoj međunarodnoj biciklističkoj trci učestvuju biciklisti iz 30 država.

“Ova biciklistička trka veoma je značajna za promociju Republike Srpske na međunarodnoj sceni, jer je svrstana u zvanični biciklistički kalendar”, rekao je Raca novinarima.

On je naglasio da Ministarstvo porodice, omladine i sporta Republike Srpske finansijski pomaže održavanje ove biciklističke trke.

“Naša pomoć je simbolična, ali je mnogo važnije što je ova trka svrstana u program od izuzetnog značaja za Republiku Srpsku”, dodao je Raca.

Međunarodna biciklistička trka startovala je juče sa Ade Ciganlije u Beogradu.

Trka Beograd – Banjaluka nalazi se u kalendaru Svjetske biciklističke federacije i boduje se za Svjetsku rang-listu, a bodovi se skupljaju za Olimpijske igre u Riju.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/ostali-sportovi/biciklisti-iz-30-drzava-stigli-u-banjaluku/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])