Delić predvodi Slavijine asove u Boriku

Objavljeno: 17. 4. 2015 u 16:18h

Najbolji profesionalni bokser Republike Srpske Goran Delić večeras će u sportskoj dvorani “Borik” debitovati u teškoj kategoriji (preko 90,719 kilograma), a njegov rival biće Mađar Peter Erdoš.

Meč dvojice rivala biće glavna borba na “Večeri profi boksa”, koja će početi u 20 časova, a nekadašnji bokser banjalučke Slavije predvodiće još nekoliko asova ovog kluba, koji će se oprobati na profi ringu.

“Predrag Peđa Kovačević će u svom 17. nastupu među profesionalnim bokserima (15 pobjeda i jedan poraz) za rivala imati Jožefa Kormanjija, a ovo će biti borba u supervelter kategoriji (do 69,899 kilograma). U četvrtom meču na profi ringu (jedan poraz, dvije pobjede) rival Marka Čolića (kruzer kategorija, do 90,719 kg) biće Hrvat Dejan Dukić, a postoje veliki izgledi da debituje i kapiten Slavije Darko Kučuk”, naglasio je Delić.

Iskusni profesionalac, koji je u dosadašnjih 26 borbi zabilježio 25 pobjeda i jedan poraz, očekuje da će poslije duže pauze ponovo slaviti u “Boriku”.

“Poslije četiri i po godine ponovo ću boksovati u banjalučkom “hramu sporta”. Nadam se da ću pred svojim sugrađanima u ovom prestiž meču u šest rundi zabilježiti pobjedu”, istakao je Delić.

Ovu manifestaciju organizuje Profesionalna bokserska federacija Republike Srpske, a u zabavnom dijelu programa nstupiće: Ana Nikolić, Dado Glišić, Tanja Savić i Mišo Davidović.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/ostali-sportovi/delic-predvodi-slavijine-asove-u-boriku/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])