BL volej: Ispunili smo ciljeve, ne žalimo za polufinalom

Objavljeno: 3. 4. 2015 u 10:59h

Trener odbojkašica BL voleja Draško Madžar zadovoljan je rezultatima svoje ekipe u prvoj sezoni Premijer lige i smatra da ne treba žaliti zbog ispadanja u četvrtfinalu plej-ofa.

Iako su Banjalučanke bile debitantkinje u društvu najboljih dogurale su do četvrtfinala, gdje ih je nakon tri meča porazila Kula Gradačac. Malo je neodstajalo da prođu dalje, ali nisu uspjele izdržati pritisak.

“Generalno smo zadovoljni rezutlatima i osnovni cilj, ostanak u ligi, prebacili smo ulaskom u plej-of. Po rezutlatima smo treća ekipa u Republici Srpskoj, iza Jedinstva i Gacka, dok smo mogli i malo bolje. Imali smo dobijenu utkmicu protiv Kule u revanšu, ali ne treba žaliti jer su oni sjajna ekipa. Bilo bi iznenađenje da smo ih izbacili, tako da ne treba da budemo razočarani. Ciljeve smo ostavarili, djevojkama čestitam na cijeloj sezoni. Sada se polako pripremamo za sljedeću, gdje kroz treninge želimo korigovati neke nedostatake koje nismo mogli raditi u toku prvenstva”, kazao je Madžar.

Nova sezona počinje tek u septembru, a prije toga Banjalučanke će čekati i obaveze u Kupu. BL volej će 2. i 3. maja učestvovati na turniru u Novom Sadu, gdje brani titulu osvojenu prošle godine.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/ostali-sportovi/bl-volej-ispunili-smo-ciljeve-ne-zalimo-za-polufinalom/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])