Rvači Borca ozbiljno krenuli

Objavljeno: 2. 4. 2015 u 14:03h

U Rvačkom klubu Borac nakon održane promocije krenuli sa ozbiljnim radom.

Uz pomoć kolega iz Rvačkog kluba Bosna iz Sarajeva, i Rvačkog kluba „Radnički“ iz Beograda, članovi najmlađeh banjalučkog sportskog kolektiva Rvačkog kluba Borac održali su promociju ovog sporta u Banjaluci.

Sada slijede treninzi, osnivanje saveza, takmičenja i nadamo se medalje.

“Cijeli događaj ne bi bio moguć bez Momira Kecmana, svjetskog i evropskog šampiona. Gospodin Kecman je jedan od zaslužnih za postojanje rvačkog kluba „Borac“. Izrazio je veliku radost što je rvanje konačno pristiglo u Banjaluku, i dao je obećanje, da će na svaki mogući način podržati rad ovog kluba”, rekao je predsjednik i trener u RK Borac Saša Lazić.

rvanje (1)

Uz  Borac i još dva novoosnovana kluba na Palama i u Bratuncu treba se početi sa osnivanjem Rvačkog Saveza Republike Srpske. Na taj način biće moguće da naši rvači nastupaju u zemlji i inostranstvu. Formiranjem rvačkog Saveza Republike Srpske klubovi članovi postaće dio rvačkog Saveza Bosne i Hercegovine.

“Kolege iz sarajevske „Bosne“, doveo je bosanskohercegovački olimpijac gospodin Fahrudin Hodžić. Hodžić je osim riječi pohvale obećao, da će uskoro pozvati rvače „Borca“ na zajednički trening, a i takmičenje u Sarajevu”, kaže Lazić.

Treninzi RK Borac su utorakom i četvrtkom u sali Sporttrend.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/ostali-sportovi/rvaci-borca-ozbiljno-krenuli/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])