Kik-boks: Marjanović i Džepina na ispitu

Objavljeno: 13. 3. 2015 u 15:41h

Članovi Kik-boks kluba “Draženko Ninić” Denis Marjanović i Bojan Džepina nastupiće večeras u sarajevskoj “Skenderiji” na Kik-boks spektaklu u okviru Fajnal fajt čempionšipa (FFC).

Biće to prva revija ovakve vrste koja se održava u BiH, a već ima veliki broj poklonika u Hrvatskoj, Sloveniji, Austriji i drugim zemljama regiona. Marjanović, kome će ovo biti treći nastup u okviru FFC, za rivala će imati Crnogorca Bobana Krušića. U dosadašnja dva nastupa u disciplini “K-1” (kategorija do 85 kg) imao je polovičan uspjeh. U prvom je u Zadru poražen od Holanđanina Ibrahima el Bounija, a potom je u Poreču savladao Tuzlaka Mesuda Selimovića.

“Krušić je dobar borac, višestruki je prvak Crne Gore i vicešampion svijeta i to govori dovoljno o njegovom kvalitetu. Međutim, za ovaj meč pripremao sam se više od dva mjeseca, vjerujem u sebe i očekujem pobjedu”, naglasio je Marjanović.

Džepina (“K-1”, kategorija do 95 kilograma) za protivnika ima hrvatskog borca Antonija Plazibata.

“Poziv da nastupim u Sarajevu dobio sa prije nekoliko dana i odmah sam ga prihvatio, jer se ovakvi spektakli ne propuštaju. Protivnika slabo poznajem, ali se nadam dobrom meču i naravno pobjedi. U dobroj sam formi, jer sam se pripremao za nastupe u Srbiji, koje sam sada zbog ovoga morao da otkažem”, rekao je Džepina.

Sa dvojicom kik-boksera u Sarajevo će putovati treneri Draženko Ninić i Peđa Stanković.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/ostali-sportovi/kik-boks-marjanovic-i-dzepina-na-ispitu/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])