”Olymp” osvjetlao ime Banjaluke: Zlatna Maria Ljubojević!

Objavljeno: 10. 10. 2016 u 14:20h

Na mitingu ”St. Mihovil 2016” koji je u organizaciji Plivačkog kluba ”Šibenik”, održan ovog vikenda u Šibeniku, jedina predstavnica Plivačkog kluba ”Olymp” Maria Ljubijević osvojila je 3 zlatne i 1 bronzanu medalju.

Na mitingu je učestvovalo 312 takmičara iz 20 plivačkih klubova iz Hrvatske u BiH. Marija je zlatne medalje osvojila u disciplinama 100m prsno i 800m slobodno, a bronzu u 100m slobodno.

Završen i je Međunarodni plivački miting “Sharks Cup 2016” u organizaciji Plivačkog kluba “Sharks” Sarajevo, naši “Olympaši” briljirali su u konkurenciji 432 takmičara, iz 20 plivačkih klubova. Olympaši su u Banjaluku gradu donijeli 16 zlatnih, 6 srebrnih i 2 bronzane medalje.

Zlatni su bili Nikola Srdić, Vanja Kvočka, Pavle Milaković, Aleksa Lakić i Maja Kavić. Srebrni je bio Đorđe Tadić, a bronze su osvojili Aleksa Vidović i Elena Jokanović.

Izvor: Srpskacafe

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/olymp-osvjetlao-ime-banjaluke-zlatna-maria-ljubojevic/||claudebot