Odmor na Gradskom stadionu do 16. januara

Objavljeno: 4. 1. 2017 u 13:28h

Fudbaleri banjalučkog Borca pripreme za drugi dio sezone u Prvoj ligi Republike Srpske počeće 16. januara. Na Gradski stadion stižu pojačanja.

Jesenji šampion Prve lige Republike Srpske banjalučki Borac sprema se za nastavak takmičenja u kojem je jedini cilj povratak u Premijer ligu BiH.

I dok su igrači na pauzi, koja će trajati do 16. januara, rukovodstvo kluba u dogovoru sa šefom stručnog štaba Vuletom Trivunovićem radi na angažovanju pojačanja.

U narednim danima ugovore bi trebalo da potpišu trojica igrača sa kojima je već dogovorena saradnja, a to su Bojan Puzigaća, Aleksandar Radulović i Petar Kunić, inače povratnici na Gradski stadion.

Osim njih trojice, vode se pregovori sa Sinišom Dujakovićem, Brankom Ojdanićem, Milošem Đorđevićem, Bojanom Burazorom, Dejanom Govedaricom i Milošem Ćudićem. S druge strane, ekipu je napustio Miloš Dujković, dok bi njegovim stopama mogao da krene i Aleksandar Malbašić.

Odmor za igrače ističe 16. januara, kada će početi pripreme za drugi dio sezone, koje će najvjerovatnije kompletno biti odrađene u gradu na Vrbasu.

“Bilo bi idealno da do tada kompletiramo igrački kadar i da odmah od starta svi zajedno budemo u trenažnom procesu. Realnost je da cjelokupne pripreme obavimo u našem gradu, jer nelogično bi bilo da idemo na neku skupu destinaciju i klub ‘uvaljujemo’ u dodatne troškove. Nadam se da će nam na ruku ići i vremenske prilike i da ćemo uspjeti da realizujemo planirano”, rekao je za “Glas Srpske” šef stručnog štaba Banjalučana.

Želja Trivunovića da sarađuje sa Dejanom Rađenovićem je ispunjena, tako da će on zajedno sa Markom Tešićem i Radovanom Gajićem biti zadužen za fizičku spremu igrača, čime je kompletiran stručni štab crveno-plavih.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/odmor-na-gradskom-stadionu-do-16-januara/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot