Odbojkaši Mladosti pobjednici Kupa Srpske (Foto)

Objavljeno: 3. 11. 2017 u 19:56h

Odbojkaši Mladosti ovogodišnji su osvajači Kupa Republike Srpske! Brčaci su u večerašnjem finalu savladali Borac sa maksimalnih 3:0 (po setovima bilo je 25:19, 25:21 i 25:23).

Na kraju meča pobjednički trofej kapitenu Saši Zimonjiću uručio je Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke.

Tokom sva tri seta viđena je velika borba u okršaju ova dva rivala.

U prvom su Banjalučani pokleknuli iako su u nekoliko navrata opasno zaprijetili. Tako su se bili približili na 16:14 te na 20:17 i činilo se da će napraviti još više problema favorizovanom protivniku. Ipak, to se nije desilo, jer su Brčaci zaigrali mnogo bolje te su taj period dobili sa sigurnih 25:19. Uzbuđenje nije izostalo ni u drugom setu koji je ekipi Mladosti pripao sa 25:21.

Ljubitelji odbojke, a večeras ih je u Sportskoj dvorani „Borik“ bilo preko hiljadu, u trećem setu mogli su da prate veliku dramu. Šampion BiH iz Brčkog imao je vođstvo od 14:12, ali se igrači Borca vrlo brzo preokrenuli rezultat u svoju korist kada su poveli sa 16:14. Dugo su tada Banjalučani odlijevali, imali su u nekoliko navrata „plus dva“, i bili su praga da smanje na 2:1, ali nisu izdražli.

Na kraju je bilo 25:23 za Mladost koja je stigla do zaslužene pobjede od 3:0 i sedmog uzastopnog pehara u Kupu Republike Srpske. Na drugoj strani odbojkaši Borca moraće nekom drugom prilikom pokušati da dođu do trofeja u ovom eminentnom takmičenju.

Treba reći kako je Odbojkaški savez Republike Srpske zajedno sa OK Borac na sjajan način organizovao završnicu Kupa Srpske.

Izvor: Srpskacafe/S. B.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/odbojkasi-mladosti-pobjednici-kupa-srpske-foto/||claudebot