Odbojkaši Borca u Gradskoj upravi: Banjaluka domaćin finala odbojkaškog Kupa RS

Objavljeno: 1. 11. 2017 u 11:56h

Povodom finalne utakmice Kupa Republike Srpske u odbojci, čiji će domaćin biti Banjaluka, zamjenik gradonačelnika Srđan Amidžić i načelnik Odjeljenja za obrazovanje, zdravstvo, omladinu i sport Dragan Banjac, upriličili su danas prijem za odbojkaše Borca koji će u finalu igrati protiv Mladosti iz Brčkog.

Amidžić je rekao da Grad Banjaluka ulaže značajne napore na unapređenju sporta u gradu, sa posebnim naglaskom da se što više mladih ljudi počne baviti sportom.

On je naglasio da je odbojka jedan od sportova koji može ostvariri izlazak u Evropu i preko kojih se Banjaluka može promovistai van granica naše zemlje. Amidžić je poželio odbojkašima Borca dobru igru i uspjeh u finalnom meču, te pozvao ljubitelje sporta da u petak dođu u dvoranu Borik i podrže naše momke.

Resorni načelnik Dragan Banjac je čestitao odbojkašima Borca na velikom uspjehu koji su ostvarili plasmanom u finale i najavio nove programe u oblasgti sporta koje će Grad Banjaluka sprovoditi od naredne godine. Banjac je pozvao predstavnike OK Borac na nastavak saradnje kako bi odbojkaški sport u Banjaluci bio podignut na još viši nivo.

Predsjednik OK Borac Srđan Marjanović, zahvalio je Gradskoj upravi na podršci koju pruža Borcu i istakao da je Borac plasmanom u finale ostvario najveći uspjeh u svojoj kratkoj istoriji.  On je podvukao da svi u klubu rade na tome da OK Borac postane prepoznatljiv sportski kolektiv u našem gradu.

Inače, ovo je prvi put da je Banjaluka domaćin finalne utakmice Kupa RS. Finale između Borca i Mladosti biće odigrano u petak, 3. novembra u SD Borik, sa početkom u 17.15 časova.

Izvor: banjaluka.net

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/odbojkasi-borca-u-gradskoj-upravi-banjaluka-domacin-finala-odbojkaskog-kupa-rs/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot