Novi transfer Banjalučanina: Stojan Vranješ potpisao za Pjast

Objavljeno: 9. 1. 2017 u 21:10h

Iskusni vezista Stojan Vranješ potpisao je ugovor na godinu i po dana za Pjast Gljivice.

Tridesetogodišnjem Banjalučaninu će ovo biti treći klub u Poljskoj, gdje je još igrao za Lehiju Gdanjsk i Legiju iz Varšave.

“Pregovori su trajali nešto duže, bilo je i drugih ponuda, ali sam poslije svega srećan i zadovoljan što sam došao u Pjast. Zavolio sam Poljsku i želio sam da ostanem u ovoj zemlji, Pjast me je prvi kontaktirao i bio najkonkretniji. Uvjeren sam da klub i ja imamo iste ciljeve i nadam se da ću pomoći u ostvarivanju što boljih rezultata” – istakao je Vranješ na zvaničnom predstavljanju.

Nekadašnji fudbaler banjalučkog Borca u karijeri je još igrao za rumunske timove Panduri i Kluž, te novosadsku Vojvodinu.

Izvor: Blic

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/novi-transfer-banjalucanina-stojan-vranjes-potpisao-za-pjast/||claudebot