Novi golman Borca Milan Kosanović: Želja mi je osvajanje titule

Objavljeno: 14. 1. 2017 u 18:00h

Iskusni golman Milan Kosanović biće najveće pojačanje Rukometnog kluba Borac u nastavku sezone.

On će sa odličnim Damirom Efendićem činiti pravi ’’bedem ’’ na golu, tima koji želi da vrati titlu šampiona BiH.

Tokom karijere Kosanović je branio za beogradsku Crvenu zvezdu, novosadsku Vojvodinu.

Nastupao je i u nekoliko klubova u inostranstva a sad je potpisao ugovor do kraja sezone sa mogućnosti da se on produži.

“Čast mi je što sam došao u rukometni klub Borac koji ima veoma dugu i bogatu tradiciju. U razgovoru sa čelnim ljudima upoznao sam se sa ambicijama i došao sam ovdje da iskustvom pomognem timu. Vjerujem da ću opravdati povjerenje jer je cilj da se napadnu trofeji u šampionatu i Kupu Bosne i Hercegovine. Trenutno se upoznajem sa ekipom, vidim da se radi o mladom timu željnom dokazivanja. Nadamo najboljem, a to je osvajanje oba pehara. Biti član nekadašnjeg evropskog šampiona, koji je napravio mnogo reprezentativaca mođe se smatrati krunom karijere” – ističe Kosamović.

Čuvar mreže još nije uspio da detaljno upozna grad na Vrbasu zbog obaveza.

“Nisam još upoznao Banjaluku. Radimo naporno, dva puta dnevno, tako da nemam puno vremena za šetnje, a napolju je minus posljednjih dana. Pored toga tek sam stigao u grad tako da sam još u fazi privikavanja. U narednom periodu ću se sigurno bolje upoznati sa Banjalukom, o kojoj sam čuo sve najbolje. Prvi utisci su lijepi, vjerujem da će tako i ostati”.

Za Kosanovića je ovo novo iskušenje, jer do sada nije pratio prvenstvo BiH.

“Iskreno, ne znam puno o ligi Bosne i Hercegovine. Saigrači su me malo upoznali sa rezultatima malo i o kvalitetu rivala ali biće vremena da dobijem više informacija o protivnicima. Trenutno smo skoncentrisani samo na to da se što bolje pripremimo za iskušenja koja nam predstoje i da kroz ove treninge i mečeve tražimo pravu formu” – dodao je Kosanović

Čuvar mreže ima bogato internacionalno iskustvo jer je nastupao u Njemačkoj, Danskoj. Francuskoj i Izraelu. Iz svake zemlje nosi prelijepe uspomene.

“Svaki klub i zemlja su nosili nešto posebno i ne bih izdvajao nijednu ekipu. Svaka je imala neki svoj detalj po kojem sam zapamtio. Ali eto rezultatski se sezona u Izraelu izdvojila. Bili smo šampioni zemlje, ja sam proglašen za najkorisnijeg igrača finala i bio sam najbolji golman čitave sezone pa sa te strane je možda najuspješniji” – dodao je iskusni golman.

Izvor: Blic

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/novi-golman-borca-milan-kosanovic-zelja-mi-je-osvajanje-titule/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot