Marko Ćeranić, lijevo krilo RK Bora m:tel: Produžetak serije za jesenju titulu

Objavljeno: 9. 12. 2016 u 16:42h

Iako je bilo govora da će se derbi meč dosadašnjeg dijela rukometne Premijer lige BiH između Vogošće i Borca m:tel igrati u petak, na kraju je ipak zadržan prvobitni termin subota od 19 časova.

Banjalučani se cijele sedmice spremaju za veliki duel protiv lidera na tabeli, a poslije ovog kola nadaju se smjeni na vrhu. Derventa je prva skinula skalp Vogošći, a u redovima Borca vjeruju u svoj kvalitet i pobjedu. Lijevo krilo Marko Ćeranić nada se da će Borac narednog petka slaviti jesenju titulu.

“Dosta toga je rečeno o meču sa Vogošćom i teško mi je da kažem nešto novo. Svi znamo da su najjači na bekovskim pozicijama gdje su iskusni Tarik Međić i Spasoje Pekić i da imaju izuzetno snažne bekove. Gledali smo snimke, dobro izanalizirali njihovu igru i spremni očekujemo meč. Tromiji su od nas, upravo zbog iskustva uvode utakmicu u sporiji ritam, a mi ćemo se držati našeg stila i trudićemo se da igramo što brže. Ne bih otkrivao taktičke minijature, ali mislim da znamo kako treba sa njima”, rekao je Ćeranić.

Borčevom krilu pobjeda Dervente u Vogošći nije toliko iznenađenje, jer je domaća ekipa imala određenih problema, a izabranici Zorana Dokića posjeduju kvalitet da mogu da se nose sa svima.

“Vogošća nije bila kompletna na tom meču i bilu su dosta rastrojeni nakon evropskog ispadanja od Pelistera. To ne umanjuje trijumf Dervente, a koliko znamo lider će nam se suprotstaviti u najjačem izdanju. Nemamo čega da se plašimo, igramo odlično, nalazimo se u pobjedničkoj seriji koju želimo da produžimo. Najbolja stvar je što imamo dosta rezerve odnosno prostora za napredak i tek smo na nekih 50 odsto”, rekao je Ćeranić.

Prijedor večeras od 19 časova dočekuje Krivaju, a debi na klupi domaćih imaće Dragomir Šaponja koji je naslijedio Sašu Babića. Parovi: Večeras: Hercegovina – Zrinjski, Krajina – Maglaj (19), Sloga – Goražde (19.30). Subota: Derventa – Bosna (19).

Odgađanje naplate poreza

Vlada Republike Srpske prihvatila je Informaciju o potrebi privremenog odgađanja naplate poreskih obaveza Rukometnom klubu Borac m:tel. Zaključkom Vlade ovlašćuje se ministar finansija da donese rješenje kojim se Borcu odobrava privremeno odgađanje naplate poreskih obaveza do 31. decembra naredne godine.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/marko-ceranic-lijevo-krilo-rk-bora-mtel-produzetak-serije-za-jesenju-titulu/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot