Maksimović: Borac očekuje prolaz u kupovima

Objavljeno: 13. 9. 2017 u 16:44h

Član stručnog štaba Borca Marko Maksimović naglasio da bez obzira na sastav koji bude istrčao protiv Željezničara u Kupu Srpske, odnosno dvoboju sa Vitezom, federalnim drugoligašem u Kupu BiH, banjalučki tim očekuje prolaz dalje.

Nema odmora za crveno-plave.

Već u srijedu popodne na neutralnom terenu, stadionu BSK-a na Čairama, odigraće utakmicu šesnaestine finala Kupa RS protiv gradskog rivala Željezničara.

Trener Želje Branislav Krunić ulogu favorita razumljivo je prepustio Borcu, od koje ne bježi ni pomoćni trener crveno-plavih Marko Maksimović, ali je priznao u izjavi za MONDO da je meč stigao u vrlo „nezgodno vrijeme“.

„Želimo prolazak dalje u Kupu RS, ali nam utakmica dolazi u nezgodno vrijeme. Zaista ne znam, u kojem ćemo sastavu istrčati, da li će to biti rezervni, kombinovani ili najjači tim. Željo ima mladu i kvalitetnu ekipu, imaju dobrog trenera Krunića, ali bez obzira na sve nadam se da ćemo opravdati ulogu favorita i izboriti plasman u dalje takmičenje“, rekao je jedan od pomoćnika Zorana „Kize“ Milinkovića.

Za razliku od prethodnih godina u Kupu Bosne i Hercegovine, žrijeb je ovog puta bio naklonjen ekipi sa Gradskog stadiona, koja je za protivnika u šesnaestini finala izvukla FK Vitez, člana Druge lige Federacije BiH.

„Iako će Vitez biti domaćin i igra se jedna utakmica, očekujemo prolazak u osminu finala“, dodao je Maksimović, uz opasku da je ipak crveno-plavima prioritet prvenstveni dvoboj sa bijeljinskim Radnikom.

Izvor: Mondo / Autor: Nebojša Šatara

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/maksimovic-borac-ocekuje-prolaz-u-kupovima/||claudebot