Kunić treći put sačuvao Borac

Objavljeno: 30. 10. 2017 u 15:32h

Fudbaleri Borca poslije dva uzastopna poraza, u prvenstvu od Čelika i Kupu BiH od Krupe zaigrali su nešto bolje i u 13. kolu Premijer lige BiH i savladali GOŠK iz Gabele sa 1:0.

Već prvi napad Banjalučana bio je ključan i u njemu je postignut gol odluke. Petar Kunić je izmijenio dupli pas sa Goranom Galešićem, potom se oslobodio trojice igrača GOŠK-a i sa nekih šest, sedam metara rutinski savladao nemoćnog Dalibora Kozića. U nastavku susreta viđeno je još nekoliko prilika Banjalučana, ali rezultat se nije promijenio.

Otkako je došao Zoran Milinković na mjesto trenera Borca Banjalučani su postigli samo tri gola, a sva tri su djelo Kunića, koji je bio strijelac u minimalnim pobjedama protiv Radnika, Slobode i sada GOŠK-a.

“Ono što je najvažnije osvojena su tri boda. Posle ispadanja iz Kupa BiH sada nam je ostalo samo prvenstvo i sa te tačke gledano ovaj meč nam je bio i te kako važan. Uz sve to bili smo silno oslabljeni zbog kartona i povreda, pa nam ova pobeda, na neki način vredi više od tri boda. Momci koji su igrali, a nisu ranije imali veću minutažu, nosili su dres Borca sa velikom željom i zahvalan sam im na tome”, rekao je šef stručnog štaba Borca Zoran Milinković.

Osvrnuo se i na povrijeđene igrače.

“Očekujem da se Predrag Zekanović oporavi do narednog meča, dok je kod Vladana Danilovića bila u pitanju lakša povreda, tako da je i u ovom meču zaigrao deo utakmice. Siniša Dujaković je izgubljen za malo duži period i moraće verovatno da ide na operaciju, a Aleksandar Radulović će zbog slomljenog prsta na nozi morati da pauzira još najmanje dve nedelje”, dodao je Milinković.

Poslije susreta sa GOŠK-om predsjednik Borca Branko Kovačević obratio se novinarima i prihvatio odgovornost za ne baš tako sjajne odnose sa medijima.

“Bilo je ovih dana nekih nesporazuma, nekima treba ponešto i oprostiti, svako ima pravo na grešku. Trener je bio nervozan ranije, pa je reagovao nesmotreno, logično sada je bio mnogo raspoloženiji, takve stvari su u fudbalu normalne. Moramo da “pojačamo” odnose sa medijima, da pružimo i poboljšamo uslove njihovog rada. Prihvatamo sve prigovore i tu smo da ih zajednički rješavamo”, rekao je Kovačević.

Objasnio je i da je napravljena greška u informisanju medija šta će biti sa prihodom od ulaznica iz susreta sa GOŠK-om. Direktor marketinga Boris Udovičić uoči meča je rekao da će prihod od ulaznica ići na račun navijača “lešinara”, a u stvari navijači će sredstva od ulaznica proslijediti udruženju sa Kosmeta.

Izvor: Glas Srpske / Autor: Darko Pašagić

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/kunic-treci-put-sacuvao-borac/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot