Krupi veliki derbi, Borac se oprostio od Kupa! (Foto)

Objavljeno: 26. 10. 2017 u 10:01h

Fudbaleri Krupe kao gosti savladali Borac 2:0 (1:0) i plasirali se u četvrtfinale Kupa Bosne i Hercegovine.

Fudbaleri Borca upropastili su priliku da se “lakšim” putem domognu Evrope, s obzirom da su eliminisani iz Kupa BiH već u osmini finala.

Krupa je na Gradskom stadionu, u velikom derbiju, slavila 2:0 i plasirala se među osam najboljih ekipa u najmasovnijem bh. takmičenju.

Gosti su tokom većeg dijela meča bili bolji i sasvim zasluženo slavili golovima Lazara Marjanovića i “rezeviste” Stefana Savića.

Tim Slobodana Starčevića nastavio je sa odličnim izdanjima ove sezone, kako u Premijer ligi BiH, tako i u Kupu BiH, dok Borac nastavlja da posrće.

Ovo je prvi put da je Krupa slavila na banjalučkom stadionu. Podsjetimo, banjalučki “crveno-plavi” u prvom okršaju ova dva tima, u finalu Kupa Grada, slavili su na penale, nakon što je regularni dio meča završen 1:1.

Krupljani su se revanširali u prvenstvenom meču, odigranom prije tačno mjesec dana, kada su takođe slavili 2:0, kao na večerašnjem meču.

Borac – Krupa 0:2 (0:1)

BORAC: Trkulja, Galešić, I. Danilović, Puzigaća, Kunić, Dujaković, V. Danilović, Janičić, Mirković, Čudić, Guberac. Trener: Zoran Milinković.

KRUPA: Fejzić, Maksimović, Ljubenović, Dujaković, Milutinović, Vukotić, Nikodijević, Aleksić, Milanović, Barić, Marjanović. Trener: Slobodan Starčević.

Izvor: Mondo / Foto: Vedran Ševčuk

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/krupi-veliki-derbi-borac-se-oprostio-od-kupa-foto/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])