Kraj za Milojevića u Banjaluci

Objavljeno: 15. 9. 2017 u 18:53h

Nikola Milojević nije uspio da se plasira u polufinale ATP Čelendžera Banjaluka 2017. Španac Karlos Taberner je slavio sa 2:1 i to nakon velike borbe u prva dva seta.

Prvi je dobio sa 7:5, da bi teniser iz Srbije uspio da izjednači u drugom setu sa 6:3. U trećem puno bolja igra Španca koji je slavio sa 6:2.

Njemu će rival u polufinalu biti zemljak Pol Toledo koji je takođe u tri seta slavio protiv Filipa Horanskog. Slovak je dobio prvi set sa 6:4 ali je Španac napravio preokret i dobio naredna dva 7:5 i 6:3 i plasirao se u polufinale.

Italijan Andrea Arnaboldi nastavlja sa sjajnim partijama. Nakon što je savladao prvog nosioca, u četvrtfinalu je sa 6:3 i 6:4 bio bolji od velike nade svjetskog tenisa Kanađanina Feliksa Ožea. Njemu će rival u polufinalu biti Njemac Maksimalijan Marterer koji je sa 6:2, 6:4 pobijedio Čeha Zdeneka Kolara.

Izvor: Blic/Darko Dragičević

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/kraj-za-milojevica-u-banjaluci/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot