Rukometaši Borca dočekuju Crvenu zvezdu

Objavljeno: 15. 2. 2012 u 12:14h

Rukometaši banjalučkog “Borac m:tel”-a večeras će u sportskoj dvorani “Borik” dočekati tim beogradske Crvene zvezde u okviru 14. kola Regionalne SEHA lige.

Mirko Mikić

Mirko Mikić

Banjalučki sastav trenutno zauzima šestu poziciju na tabeli, sa 20 bodova, koje su osvojili iz šest trijumfa i dva remija. S druge strane, tim iz Beograda nalazi se na začelju tabele sa samo jednom pobjedom iz 12 susreta.

U prošloj utakmici Borac m:tel je savladao Crvenu zvezdu u gostima rezultatom 24:20.

Na tabeli SEHA lige vode Zagreb i Vardar iz Skoplja sa po 38 bodova.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/kosarka/rukometasi-borca-docekuju-crvenu-zvezdu/||claudebot