Novi poraz Borca

Objavljeno: 16. 2. 2012 u 14:43h

Banjalučki “Borac” doživio je novi poraz u Ligi 13. Domaća ekipa Čapljine u okviru 19. kola došla je do nove pobjede ubjedljivim rezultatom 85:68.

Čapljina-Borac

Čapljina-Borac

Čapljina je pobjedom nad Borcem stigla do svoje 14 pobjede i drugog mjesta na tabeli.

Domaći košarkaši su napravili odličan uvod u meč kada su prvu četvrtinu završili sa 6 poena prednosti (29:23). U tih prvih deset minuta posebno se istakao Jagodić-Kuridža sa 10 poena.

U drugom periodu (15:10) mnogo manje koševa, ali zato Čapljina još uvijek održava prednost. U drugom poluvremenu košarkaši iz Banjaluke ne mogu anulirati prednost protivnika u reketu. Čak su 28 skokova imali domaći igrači do četvrte četvrtine, Banjalučani samo 14. Pomoć im nije mogla stići niti od Šturanovića, koji je do tada gađao sa 66,7 posto uspješnosti.

Zadnja četvrtina (19:15) nije ostavila prostora za iznenađenje.

U timu pobjednika double-double učinak je imao Brkić, 22 poena, 12 skokova, Jagodić-Kuridža 20 plus 8. Kovačević je dodao 14 poena, ali i velikih 11 asistencija.

U timu iz Banjaluke, odličan je bio Šturanović sa 18 poena. Vrijedi istaknuti i igru S. Lončara 13 poena, te Ivića sa 15, mladih igrača banjalučkog Borca, koji su ljetos nastupali za U-20 reprezentaciju BiH.

U okviru 19. kola sinoć su još igrali Hercegovac protiv Leotara, gdje su domaćini minimalnom prednošću došli do pobjede 55:53, te Čelik – Servicijum, pri čemu su gosti bili bolji rezultatom 78:66.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/kosarka/novi-poraz-borca/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])