KK Borac: Posljednje kolo “biti ili ne biti”

Objavljeno: 15. 3. 2012 u 15:17h

Košarkaši Borca poraženi su sinoć na gostovanju u Mrkonjić gradu od ekipe “Mladosti” rezultatom 90:83 u 25. kolu Lige 13 BIH.

Košarkaši Borca

Košarkaši Borca

Ekipa Mladosti slavila je jako bitnu pobjedu, s obzirom da se Mladost bori za Ligu 6, a Banjalučanima predstoji još jedno kolo kako bih izborili ostanak u Ligi 13.

Lerić je uz 9 skokova imao i 24 poena, Kežić dva manje. Kastratović u Borcu 32 poena, dok su Ivić i S. Lončar imali po 9 poena, Ivić i 5 asistencija.

U posljednjem kolu Borac u subotu  dočekuje ekipu Zrinjskog iz Mostra, da bi obezbijedili ostanak u Ligi moraju ostvariti pobjedu.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/kosarka/kk-borac-posljednje-kolo-biti-ili-ne-biti/||claudebot