KK Borac opstao u Ligi 13

Objavljeno: 18. 3. 2012 u 12:21h

Košarkaši Banjalučkog Borca savladali su sinoć na domaćem parketu ekipu Zrinjskog 77:73 i tako izborili opstanak u Ligi 13 BIH.

Borac - Zrinjski

Borac – Zrinjski

U posljednjem 26. kolu Lige 13 Banjalučani su u direktnom okršaju sa Mostarcima izborili ostanak, dok će ekipa Zrinjskog u narednom periodu igrati u nižem rangu takmičenja. U veoma teškoj i neizvjesnoj utakmici tokom koje su gosti duži vremenski period vodili, mladi košarkaši Borca uspjeli su slomiti protivnika u posljednjim minutama utakmice, i tako slaviti veliku pobjedu.

Trener Borca, Drago Karalić, nakon ove velike pobjede izjavio je:

“Čestitke mojim igračima. Iako su bili pod velikim pritiskom uspjeli su da pobijede. Bili smo stegnuti na početku kada smo branili reket. U drugom poluvremenu smo imali igru, ali nikako nismo uspjeli da prelomimo susret. Na minut i 20 sekundi prije kraja otišli smo na šest razlike i bilo je jasno da ćemo pobijediti. S obzirom na sve probleme kroz koje prolazimo, smatram da smo zaslužili da ostanemo zbog odnosa u klubu. Borac ima kvalitetnu selekciju koju treba istrpiti i nadam se da će ljudi koji odlučuju o klubu prepoznati naš trud i da će nam pomoći. Hvala publici na podršci.”

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/kosarka/kk-borac-opstao-u-ligi-13/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])