Borac nije propustio prvu priliku

Objavljeno: 23. 2. 2012 u 21:44h

Košarkaši Banjalučkog Borca pobijedili su sinoć ekipu Brotnja iz Čitluka rezultatom 90-76 u okviru 20. kola Lige 13 BIH.

Borac-Brotnjo

Borac-Brotnjo

Domaći košarkaši su od samog početka utakmice igrali veoma agresivno. Imali su minimalnu prednost tokom prvog poluvremena, koju su gosti su sa nekoliko brzih kontri pokušavali stizati, ali mladi košarkaši Borca nisu posustali, da bi na poluvremenu imali prednost “plus” 14 (48:34). U nastavku utakmice Banjalučani su svoju prednost povećavali, i zabilježili veoma bitnu pobjedu u derbiju začelja nad Brotnjom. Bila je to jedna od boljih partija Banjalučana ove sezone. Gostujući košarkaši su igrali dobro samo u zadnjih 10 minuta, a tada je sve već bilo rješeno.

Trener “Borca”, Drago Karalić, istakao je zadovoljstvo što je njegova ekipa ostvarila veoma važnu pobjedu.

” Čestitao bih momcima na dobroj igri, imali su strpljenja jer smo dugo čekali ovu utakmicu. Nismo puno očekivali, jednostavno samo htjeli da odigramo jednu čvrstu utakmicu i došli smo do ovog rezultata koji nam je veoma bitan. Sad smo opet tu, i sami o svojoj subini odlučujemo. Mislim da smo korektno odigrali svih 40 minuta. Možda je bilo nekih padova, ali ovo je mlada ekipa. Sada se okrećemo utakmici sa Bosnom; treba se pripremiti da odigramo jednu korektnu utakmicu u jednom kolektivnom duhu i onda se pripremati za “Bileću” koja je takođe jako važna za nas”, rekao je Karalić.

Šturanović sa 20 poena i 8 skokova, Kastratović sa 16 i 5 asistencija i Blanuša sa 15 poena bili su najbolji kod domaćina. Brečić sa 27, Planinić sa 16 i Lesko sa 13 poena, najbolji su u poraženom sastavu.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/kosarka/borac-nije-propustio-prvu-priliku/||claudebot