KK Partizan TS organizuje m:tel Košarkašku igraonicu u centru Banjaluke

Objavljeno: 20. 6. 2016 u 19:19h

Košarkaški klub Partizan TS Banjaluka će u periodu od 21. do 26. juna organizovati streetball igraonicu za najmlađe u centru Banjaluke. Na glavnom gradskom šetalištu, u ulici Bana Milosavljevića, biće postavljena m:tel Košarkaška igraonica, koja će biti otvorena svakog dana od 18 do 21 čas.

Partizan TS je prošle godine pokrenuo projekat Košarkaške igraonice, s ciljem da se ovaj sport predstavi djevojčicama i dječacima uzrasta od šest do 10 godina, a sada će, uz podršku kompanije m:tel, časovi košarke prvi put biti održavani na otvorenom.

„Ako odrasli ljeti uživaju u streetball takmičenjima, zašto ne bi i najmlađi imali svoju školicu košarke pod vedrim nebom? Ovim projektom želimo da košarku učinimo dostupnom svim mališanima Banjaluke, koji će svake večeri moći da posjete m:tel Košarkašku igraonicu, nauče poneki trik od naših trenera i dobro se zabave. Svi rekviziti su u potpunosti prilagođeni njihovom uzrastu, pa ćemo koristiti male koševe i male lopte, kako bismo ovaj lijepi sport približili djeci na pravi način“, najavio je Bogdan Stanojević, predsjednik kluba.

On je izrazio uvjerenje da će novi sadržaj u Banjaluci sa oduševljenjem dočekati i djeca i njihovi roditelji, te istakao zahvalnost kompaniji m:tel koja je podržala organizaciju m:tel Košarkaške igraonice.

KK Partizan TS u Banjaluci djeluje od 2011. godine, kao dio košarkaške porodice beogradskog Partizana, a početkom 2016. je otvorena ispostava i u Bijeljini. Danas u ova dva kluba trenira više od 250 djevojčica i dječaka uzrasta od šest do 17 godina, a članovi raznih starosnih selekcija su bilježili zapažene rezultate u domaćim takmičenjima i na međunarodnim turnirima.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/kosarka/kk-partizan-ts-organizuje-mtel-kosarkasku-igraonicu-u-centru-banjaluke/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot