“Orlovi” u “Boriku” za 15 KM

Objavljeno: 11. 8. 2015 u 10:20h

Generalnu probu pred Evrobasket, reprezentacija Srbije imaće u Banjaluci 29. avgusta protiv Slovenije (18 časova), a cijena ulaznica za meč u “Boriku” koštaće 15 KM.

Reprezentacije Srbije i Slovenije odigraće 29. avgusta od 18 časova u Banjaluci prijateljski meč, a određena je i cijena karata za ovaj susret.

Za generalnu probu “orlova” pred odlazak na Evropsko prvenstvo, gledaoci će morati da izdvoje 15 KM, saopšteno je iz Košarkaškog saveza Republike Srpske (KSRS).

“Odredili smo cijenu karata i ona će iznositi 15 KM, a svi zainteresovani mogu da ih rezervišu u Košarkaškom savezu Republike Srpske putem i-mejla ili faksa, a moći će da ih preuzmu tek poslije 20. avgusta”, poručio je generalni sekretar KSRS Dragan Ćazić, a prenosi “Glas Srpske”.

Nema sumnje da će banjalučka dvorana biti ispunjena do posljednjeg mjesta. Trenutni kapacitet od 2.460 sjedećih mjesta biće proširen na 3.400 do 4000 mjesta.

Takođe, u zavisnosti od interesovanja, planirano je da se postavi video-bim, kako bi svi oni koji ne budu mogli ući u dvoranu mogli nesmetano da prate meč.

“Planirali smo da se montira dodatna tribina, čime bi se povećao kapacitet, jer vodimo računa o sigurnosti svih posjetilaca utakmice. Određeni dio karata ići će sponzorima i prijateljima saveza RS, Srbije i Slovenije i sva distribucija vršiće se preko KSRS u želji da se spriječi falsifikovanje. Jedan broj ulaznica ostavićemo i za slobodnu prodaju”, dodao je Ćazić.

Kompletne troškove smještaja i boravka selekcija Srbije i Slovenije snosiće krovni košarkaški savez Republike Srpske.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/kosarka/orlovi-u-boriku-za-15-km/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])