KKI “Vrbas” šampion BiH

Objavljeno: 2. 6. 2015 u 15:43h

Košarkaški klub invalida “Vrbas” ubjedljivom pobjedom nad ekipom “Una – Sana” iz Bihaća osvojio je titulu šampiona BiH.

U posljednjem kolu ovogodišnje lige BiH domaćini su u dvorani Obilićevo u Banjaluci savladali protivnika iz Bihaća rezultatom 81:62.

Banjalučanima je bila potrebna pobjeda od 11 i više koševa razlike da bi bili šampioni, jer su u jesenjoj sezoni u Bihaću poraženi sa deset poena razlike, što su i ostvarili.

Predsjednik asocijacije košarke u kolicima dr Harun Hrljevič je kapitenu KKI “Vrbasa” Igoru Ignjatoviću predao šampionski pehar, a kompletna dvorana je dugotrajnim aplauzom pozdravila nove šampione.

„Ovo je trenutak da tako kažemo šlag na tortu, jer više od šest mjeseci nismo izgubili utakmicu, a osvojili smo tri jaka turnira i NLB ligu. Ovo je prvi put da smo se domogli i šampionske titule BiH i čestitam svojim igračima na velikom uspjehu. Svakako čestitamo i našim suparnicima ekipi Une – Sane koje je bila dostijan protivnik za poštovanje. Ponosni smo jer ovo je prva šampionska titula neke od košarkaških ekipa iz Republike Srpska, a titulu smo osvojili u vrlo jakoj konkurenciji. Prelijep je osjećaj biti najbolji u svojoj Republici, i državi ali i spoznaja da smo šampioni u ovom dijeli evrope jako prija“, rekao je predsjednik “Vrbasa” Marinko Umičević.

Izvor: KKI Vrbas/Udas

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/kosarka/kki-vrbas-sampion-bih/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])