Poraz Borca u Mrkonjiću

Objavljeno: 28. 10. 2012 u 09:15h

Ekipa banjalučkog Borca doživjela je poraz u 2. kolu Lige 12 za košarkaše. Bolji od ekipe iz grada na Vrbasu bili su igrači Mladosti iz Mrkonjić grada  koji su slavili rezultatom 68:66.

Gosti iz Banjaluke su pružili jak otpor favorizovanoj ekipi Mladosti i na kraju su minimalno poraženi.

Obje ekipe su imale svoje periode igre u ovoj utakmici. Banjalučani su bolje otvorili susret i prvi dio igre riješili u svoju korist rezultatom 17:23. U drugoj dionici došlo je do malog pada u igri Borca, što su domaćini znalački iskoristili i na odmor otišli sa prednošću od dva poena (39:37).

U nastavku je utakmica bila jako zanimljiva. Treći period igre, košarkaši Borca riješili su u svoju korist i utakmicu doveli u egal. Pred sam kraj meča ušlo se u neizvjesnu završnicu, u kojoj su se bolje snašli domaći košarkaši i zasluženo upisali prve bodove u novoj sezoni.

Među najistaknutijim pojedincima meča treba izdvojiti Igora Bijelića koji je postigao 21 poen za ekipu Mladosti, dok je kod gostiju bolji od ostalih bio Nebojša Pavlović sa 19 postignutih poena.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/kosarka/poraz-borca-u-mrkonjicu/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])