KK Borac – KK Varda HE

Objavljeno: 19. 10. 2012 u 13:18h

U novoj sezoni koja počinje ovog vikenda, košarkaši Borca u prvom kolu na domaćem parketu dočekuju ekipu Varde HE iz Višegrada. Utakmica se igra u subotu u Sportskoj dvorani Borik sa početkom u 20 časova.

Šampion Bosne i Hercegovine iz sezone 1999/2000 i učensik Goodyear lige u dva navrata, u novu sezonu ulazi sa podmlađenim sastavom uz par iskusnijih igrača. Većinu igračkog kadra ekipe iz Gospodske ulice čine mladi igrači koji su ponikli u redovima Borca, a od kojih se očekuje da u narednim godinama predstavljaju okosnicu ekipe. Uzimajući u obzir činjenicu da su najmlađa ekipa u prvenstvu, osnovni cilj ekipe Borca u novoj sezoni biće da se izbori za opstanak u najelitnijem rangu, ali i afirmacija mladih igrača.

Od starijih igrača se očekuje da svojim znanjem i dugogodišnjim iskustvom pomognu mladim igračima da se u što boljem svijetlu pokažu na parketima širom Bosne i Hercegovine.

Ulaz na utakmicu je besplatan.

 

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/kosarka/kk-borac-kk-varda-he/||claudebot