Malene očitale lekciju

Objavljeno: 15. 10. 2012 u 08:16h

Košarkašice Mladog Krajišnika stigle su do svoje druge pobjede u regionalnoj ligi pošto su na svom parketu u okviru četvrtog kola savladale Slobodu rezultatom 75:50 (29:11, 20:13, 12:14, 14:12).

Samo u uvodnim minutima susreta gošće su bile ravnopravan protivnik Banjalučankama, a trener “malenih” Zoran Mikeš bio je zadovoljan igrom u prvom poluvremenu, ali drugim nije.

Prvo poluvrijeme je bilo odlično, ispoštovali smo sve dogovore i zasluženo na velikom odmoru vodili velikom razlikom. Drugim poluvremenom sam razočaran, igračice koje su započele treći period igrale su kao da je utakmica već završena, a takav pristup igri imale su i mlade košarkašice koje su dobile priliku i uopšte je nisu iskoristile. Nadam se da ćemo smanjiti oscilacije u igri – izjavio je Mikeš.

Trener Slobode Miloš Dupalo čestitao je domaćinu na pobjedi.

Mladi Krajišnik bio je mnogo angažovaniji, precizniji i sa većom željom da pobijedi. Sloboda je odigrala loše, pogotovo u odbrani – kazao je Dupalo.

Najefikasnije u pobjedničkoj ekipi bile su Marina Marković sa 23 i Jelena Velinović sa 16 poena. Kod gošći bolje od ostalih bile su Ljiljana Latinović i Nataša Kajtez sa po 14 poena.

Izvor: Glas

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/kosarka/malene-ocitale-lekciju/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])