Edvards ipak dolazi u Igokeu

Objavljeno: 3. 7. 2012 u 21:48h

Banjaluka – Korsli Edvards dogovorio je saradnju sa Košarkaškim klubom Igokea iako su iz ovog kluba prvobitno demantovali da će on stići u Aleksandrovac.

Trener Igokee Dragan Bajić potvrdio je da će od iduće sezone snažni Amerikanac biti član njegove ekipe.

– Došlo je do preokreta u pregovorima i uspjeli smo da dogovorimo saradnju sa Edvardsom. Zadovoljan sam prvim pojačanjem koje stiže u našu ekipu i nadam se da će saradnja biti na obostrano zadovoljstvo. O njegovom igračkom kvalitetu suvišno je pričati pošto se radi o košarkašu koji ima fantastične predispozicije, u šta smo se mogli uvjeriti i prije dvije sezone, kada je sa Cedevitom igrao protiv nas u Jadranskoj ligi – izjavio je Bajić.

Prošlu sezonu Edvards je odigrao za poljski Anvil iz Vroclaveka, za koji je prosječno postizao 14,7 poena i imao 5,8 skokova po utakmici. Tokom karijere nosio je dresove ekipa iz Italije, Turske, Španije, Saudijske Arabije, Kine, dok je 2002. izabran na NBA draftu kao 58. pik. Sezonu 2004 – 2005. proveo je u redovima Nju Orleans Hornetsa. Uprava Aleksandrovčana tako je riješila pitanje klasičnog centra za iduću sezonu, dok su još u potrazi za organizatorom igre i krilnim centrom.

Kao aktuelni šampion BiH Igokea je obezbijedila nastup u Jadranskoj ligi sljedeće sezone, a žrijeb za ovo takmičenje održaće se 10. jula.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/kosarka/edvards-ipak-dolazi-u-igokeu/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])