Nastavlja se liga 13

Objavljeno: 21. 1. 2012 u 17:32h

Ekipa Igokee u okviru 17. kola Lige 13 BiH ugostiće mostarski Zrinjski, koji im je nanio jedini poraz u dosadašnjem dijelu šampionata.

Igokea - Zrinjski

Igokea – Zrinjski

Trener Aleksandrovčana, Dragan Bajić, najavljuje veliku borbu svoje ekipe u ovoj utakmici i istovremeno poziva igrače na oprez.

“Moramo biti oprezni i ući maksimalno u ovaj meč. Ni u jednom trenutku ne smijemo potcijeniti protivnika jer je to ekipa koja nam je nanijela jedini poraz u dosadašnjem toku prvenstva. Nadam se da će moji igrači biti na svom nivou i da nećemo imati većih problema. Povredu i dalje vuče Filip Adamović, koji je počeo trenirati, ali radi po posebnom programu i teško je da će on biti spreman za meč za Zrinjskim”, izjavio je Bajić.

Važnu utakmicu ovog vikenda odigraće Servicijum i Varda HE u Aleksandrovcu. Gradiščani su vezali tri pobjede u drugom dijelu sezone i novim trijumfom napravili bi veliki korak ka opstanku u Ligi 13 BiH.

“Naše dobre partije iz tri posljednja kola daju nam pravo da se nadamo novom trijumfu kojim bismo napravili iskorak ka opstanku u Ligi BiH. Varda, koju čine iskusni pojedinci, nije ekipa za potcjenjivanje, a tome u prilog idu njihova dobra izdanja u posljednje vrijeme”, rekao je organizator igre tima iz Gradiške, Igor Damjanović.

 Serijom dobrih rezultata Višegrađani su došli u situaciju da se bore za jedno od mjesta koja vode u Ligu 6.

“Pauza u prošlom kolu dobro nam je došla da se malo osvježimo i bolje pripremimo za nastavak šampionata, gdje nas očekuje dosta teških utakmica. Znamo da je Servicijum u seriji dobrih rezultata, ali se ne predajemo unaprijed i idemo pokušati iznenaditi protivnika”, istakao je košarkaš Varde HE, Srđan Golubović.

Parovi 17. kola:

Subota:

  • ČITLUK: Brotnjo – SLT Leotar (18 časova)
  • ČAPLJINA: Čapljina – Mladost (19 časova)
  • ZENICA: Čelik – Borac (19 časova)
  • ALEKSANDROVAC: Servicijum – Varda HE (19 časova)

Nedjelja:

  • LAKTAŠI: Igokea – Zrinjski (19 časova)

Slobodna je ekipa Hercegovca.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/kosarka/nastavlja-se-liga-13/||claudebot