Košarka u kolicima: Šampion “isprašio” Zmaja

Objavljeno: 18. 11. 2017 u 16:46h

Članovi Košarkaškog kluba invalida “Vrbas” deklasirali su “Zmaj” sa 79:63 u derbiju trećeg kola Premijer lige BiH.

Banjalučani su od prvog minuta bili u vođstvu te su na kraju, više nego zasluženo, stigli do novog trijumfa u tekućoj sezoni.

Kada su domaći poslije prve četvrtine vodili sa 24:14 činilo se da će lako doći do plijena. Međutim, tada su se razigrali gosti iz Gradačca koji su se u jednom trenutku približili na samo tri poena zaostatka, 33:30. To je bio signal igračima trenera Gorana Matića da zaigraju agilnije, te su na odmor otišli sa sigurnim vođstvom, 45:34.

Aktuelni šampioni BiH iz Banjaluke su u trećem periodu igre vodili i sa “plus 11”, i to u nekoliko navrata. Gosti se nisu predavali ni u tom trenutku, te se u posljednjih 10 minuta ušlo sa prednošću “Vrbasa” od šest razlike, 56:50. Finiš je apsolutno pripao domaćem sastavu koji je stigao da velikog trijumfa, a na semaforu je ostalo zapisano, 79:63.

Najefikasniji u pobjedničkom sastavu bili su Ademir Demirović sa 24 i Elvir Modronja sa 20 pogodaka, dok je dobru partiju prižio i Ante Štimac sa 14 poena. Na drugoj strani u poraženom timu po 14 poena ubacili su kapiten Adil Mulić i Edis Imširović.

Košarkaški klub invalida “Vrbas” poslije tri odigrana kola nalazi se na vrhu premijerligaške tabele. Banjalučani će u narednoj prvenstvenoj rundi igrati protiv ekipe “3K” iz Sarajeva.

Izvor: Srpskacafe/S. B.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/kosarka-u-kolicima-sampion-isprasio-zmaja/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot