KKI Vrbas jesenji šampion lige BiH!

Objavljeno: 19. 12. 2016 u 19:09h

KKI Vrbas je jesenji šampion lige BIH! Titula je ovjerena juče u posljednjoj utakmici jesenjeg dijela lige, gdje je Vrbas u Sarajevu savladao ekipu KKK 3K Sarajevo.

Utakmica je završena rezultatom 67:83, po četvrtinama 16:22, 20:20, 17:25, 14:16.

Ekipa Vrbasa je briljirala na utakmici, Ante Štimac je postigao 38 koševa, kao i velika nada ovog kluba Aleksandar Marić.

“Utakmica je bila teška, puna naboja ali prelomilo je veće srce i želja za pobjedom” – poručili su iz kluba.

Vrbas je osvojio titulu prvaka jesenjeg dijela lige BIH i bez tri igrača Vlade Švrake, Ademira Demirovića i povrijeđenog kapitena Igora Ignjatovića.

“Ponosni smo na svoje igrače i Biljanu Nedić koji su opravdali povjerenje kluba, a i Grada” – navode iz KKI Vrbas.

KKI Vrbas očekuje III kolo NLB lige košarke u kolicima 29. januara 2017. godine u Klagenfurtu. Zbog toga, iako je kraj polusezone lige BiH ekipa nastavlja i dalje sa trerninzima.

Veliki problem klubu predstavlja Sportska Dvorana za treninge, jer je SD u OŠ „Borisav Stanković“ neuslovna, parket je propao, te nam se gume na kolicima krive i pucaju točkovi.

Iz kluba se zahvaljuju direktoru SD u OŠ „Borisav Stanković“ koji im je obezbjedio besplatno dvoranu za treninge.

Izvor: Banjaluka.net

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/kki-vrbas-jesenji-sampion-lige-bih/||claudebot