KK Borac: Vučković vodio do pobjede

Objavljeno: 12. 10. 2017 u 11:14h

Košarkaši Borca pobijedili su Prijedor sa 68:59 u jednoj od posljednjih provjera uoči početka nove prvoligaške sezone (25:8, 8:21, 15:15, 20:15).

Bila je ovo utakmica u kojoj je bila dosta oscilacija kako u redovima domaćina isto tako i kod gostiju. Banjalučani su dobro otvorili utakmicu te su prvih 10 minuta dobili sa više nego ubjedljivih 25:8. Tada su činilo kako će lako doći do trijumfa, ali se Prijedorčani nisu predavali i narednu četvrtinu dobili su sa 21:8. na taj način su igrači Borca na odmor otišao sa vođstvom od svega četiri poena razlike, bilo je 33:29.

Uzbudljivo je bilo u trećem periodu igre u kojem su igrači trenera Danila Palalića iznenadili banjalučke košarkaše i u 24. minutu došli su do izjednačenja, 36:36. Nakon toga uslijedio je odgovor pulena trenera Bojana Božića i domaći sastav je posljednjih 10 minuta dočekao sa „plus četiri“, 48:44.

Na početku posljednje četvrtine Banjalučani su postigli dvije vezane trojke (Sergej Pucar i Dadvid Kovačević) te je na semaforu bilo 54:44. Poslije toga Kovačević je bio precizan i u šutu za dva poena za još ubjedljiviju prednost, 56:44 i potom su mirno priveli ovaj duel kraju za 68:59.

U redovima Borca najefikasniji bio je Arsenije Vučković sa 14 poena, dok je četiri manje dao Peđa Lončar.

Nova sezona u Prvoj ligi Republike Srpske startuje 21. oktobra. Banjalučani će u prvom kolu igrati u Ugljeviku protiv Rudara, dok će Prijedor ugostiti Slaviju iz Istočnog Sarajeva.

Izvor: srpskacafe.com / Autor: Slobodan Babić

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/kk-borac-vuckovic-vodio-do-pobjede/||claudebot